A tartalom töltődik... A betöltés sebessége az ön kapcsolatának minőségétől függ!

Kiállítók

 

Ahimsza logo sz(5)

 

Ahimsza Jógaközpont

23 éve foglalkozunk jógával, a Magyar Jóga Társaság alapító tagjai és vezetői, valamint a veszprémi Ahimsza Jógaközpont létrehozói és a Magyar Jóga Akadémia alapítói és tanárai vagyunk.

Több itthoni és nemzetközi jógaoktatói, majd Iyengar Jógatanári képzést végeztünk, így elmélyültünk a jóga terápiás részének az alkalmazásában is. Állandó szakmai továbbképzéseken veszünk részt a jóga és a hozzátartozó tudományterületek vonatkozásában. 2012 januárjában továbbképzésen vettünk részt Indiában Pune-ban az Iyengar Intézetben.

http://www.ahimszajoga.hu


amrita

 

Amrita Jógaközpont

Tanáraink magasan képzett, okleveles Iyengar jóga oktatók és folyamatos továbbképzés alatt állnak, hogy a lehető legtöbbet tudják nyújtani a foglalkozásokon. Szeretettel várjuk ide azokat, akik kikapcsolódásra, felfrissülésre, megújulásra vágynak, csakúgy, mint a jóga mélyebb tapasztalásainak megélését és megértését keresőket.

http://amritajoga.hu/


aum

 

AUM Jógaközpont

Jógaközpontunk a belváros szívében található, az Astorián. Tradícionális jóga iskolák nemzetközileg elismert képzéseit végzett oktatóink az Iyengar metódus, a Himalájai Tradíció, a Sivananda és más stílusokban tartják foglalkozásaikat. Várjuk a kismamákat és a babákat is!  Termeink eszközökkel jól felszereltek.

http://aumjoga.hu


darshan

 

Darshan Jógaközpont

Azért hoztuk létre a jógastúdiónkat, hogy megosszuk ennek az 5000 éves tudásnak az átformáló hatását. Az ősi jógikus filozófia tanítása szerint a test, a lélek és a szellem egyenrangú részei a mindenségnek, és a hatha jóga célja az, hogy a teljességbe vigyen vissza bennünket.

Öt részre osztottuk alapelveinket. A keleti jógatanításokat- Patandzsali Jóga Szutráiból merítve- ötvöztük a nyugati tudományos módszerekkel. Ezek az elvek megalapozzák a jóga gyakorlását és aktualizálják ezt az ősi filozófiát a mai  modern környezetünkbe.

http://jogadarshan.hu


dharma

 

Dharma Jógastúdió

A hét minden napján tartunk Hatha jóga, Iyengar jóga, Kismama jóga és Baba-mama jóga tanfolyamokat, illetve pilates órákat kezdő-, középhaladó- és haladó szinten. 12 éve folyamatosan képezzük magunkat itthon, külföldön és Indiában is. 2005-ben megválasztottak a hazai Jóga Oktatók Szövetségének alapító tagjának és azóta számos hazai jóga oktatóval tartjuk a kapcsolatot.

hhttp://joga-pilates.hu/


gold

 

Gold Center Jóga

 

http://www.goldcenter.hu/joga


nagykovacsi

 

Nagykovácsi Jógaterem

 

http://jogaterem.hu


szurja

 

Szúrja Jógaközpont

A Szúrja Jóga és Egészségközpontot 2003. októberében indítottuk el, azzal a céllal, hogy egy családias hangulatú, szakmailag magas színvonalú stúdiót hozzunk létre. Központunk a Belvárosban a Deák tér és az Oktogon között, a Paulay Ede utcában található, könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel és gépjárművel egyaránt. Többféle jógairányzattal (Iyengar jóga, Astanga jóga, Hatha jóga, Hatha flow jóga, Kismama jóga,) találkozhat az aki hozzánk betér. Tanáraink magasan képzett oktatók, akik folyamatosan képzik magukat, hogy a lehető legtöbbet tudják nyújtani az órákon. Várunk szeretettel, ha kikapcsolódásra, feltöltődésre vágysz, csakúgy, mint a jóga mélyebb megértését és megélését keresőket.

http://www.szurja.hu/


yb

 

Yoga Bazaar

A legnagyobb Iyengar Jóga eszköz kínálat!

Online jógaeszközöket forgalmazó webáruház. Minden raktárról, házhozszállítás 1-3 napon belül, vagy akár azonnali személyes átvétel az Astorián.

http://yogabazaar.eu


 

Mobil verzió: Bekapcsolva